29 januari 2012
11:30

Kinna IBK

Referat: Rydboholms SK - Kinna IBK

Kinna kommer tillstart med Elin Lennartsson i målet och Stina Durling som lagkapten.

Matchen startar med ett högt tempo på en gång. Kinna har ett bra samlat lag och avvärjer anfallen från Rydboholm. Motståndarna skjuter dock ett flertal skott och i fjärde minuten kommer första baklängesmålet.

Kinna kämpar på anförda av Maya. Hon lyckas med en rush på kanten, passar Emma Averin som skjuter, men tyvärr inte i mål. Elin D får också ett bra läge - så nära! Kinna trummar på och det blir Ella som gör 1-1 efter en pass av Emma Arnebäck. Jubel i Kinna-laget!

Rydboholm får in ett mål till runt sjunde minuten när ett pass från Kinna oturligt hamnar mitt framför eget mål.

Elin D kämpar på och lyckas ett flertal gånger sno bollen för Rydboholm och skapa målchanser. Nu haglar skotten framför båda målen utan att det resulterar i mål. Spänningen är hög och supportrarna sitter med hjärtat i halsgropen. Maya är den som anför Kinna nu och skjuter en mängd skott, men bollen går inte in!

Efter hejjaramsan i paus tar sig Kinna an andra perioden med gott självförtroende.
Rydboholm parkerar dock framför Kinnas mål ett tag och Elin L får göra några svettiga räddningar. Skotten fortsätter hagla för båda lagen. Emma Averin driver upp bollen , men skjuter utanför. Stina, Petronella kämpar på i försvaret, hjälpta av Frida Moberg.

Kinna lyckas inte stå emot Rydboholms alla attacker och 1-3 kommer i sjätte minuten.

Kinna ger inte upp utan Ella och Maya samarbetar bra framåt och skapar chanser medan det nu är Emma Arnebäck och Jasmine som får kämpa för att hålla Rydboholm borta från målet. Rydboholm kan göra 1-4 efter en snygg soloprestation i 13 minuten.

Maya fortsätter kämpa för att göra mål och till slut sitter 2-4 efter pass av Emma Arnebäck.